Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Női klumpa

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: DM-11-0815M
Szállítási díj: 1.900 Ft
Várható szállítás: 2023. április 07.

Leírás

DM-11-0815M - Női klumpa, fekete, mintás

Az általunk forgalmazott színes klumpák és papucsok gyártása, de már a tervezése során a legfontosabb, hogy a mindig a legjobb minőségű legyen és a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsa, a vásárlók igényeit szem előtt tartva.

Minden termék első osztályú ortopédiai talpbetéttel és első osztályú alapanyagból előállított, női és férfi vásárlóink számára egyaránt kényelmes viseletet biztosít. Orvosok, ápolók, aneszteziológusok, s megannyi egészségügy alkalmazott részére kényelmesen használható termék. Ugyanakkor gyárban vagy étteremben foglalkoztatottak számára is kitűnő választás. Rugalmas szerkezetének, a felhasznált anyagoknak és a gondos tervezésnek és kialakításának köszönhetően minden évszakban és körülmények között, hosszú időn át álldogálva is kényelmes viseletet nyújtanak viselőinek. Nemzetközileg tesztelt mosás-hatás vizsgálaton a legmagasabb pontot érte el (5-ből 4,5 pont).

A világon a legújabb egészségügyi tanúsítvánnyal rendelkezik (Qeko-tex Standart 100 Certificate) egészséges és természetbarát festékanyagokból készült. A bőr és egyéb alapanyagok kiválasztásától a csomagolásig minden lépésben ellenőrzött, magas követelményeknek megfelelően gyártva.